Over Frans Cycle CenterIn september 1986 begon Frans als leraar fietstechniek in het CVO te Roeselare. Na een vakkundige opleiding genoten te hebben begonnen sommige cursisten een eigen zaak. Frans kreeg zelf de smaak te pakken en richtte op 1 april 1999 dan ook de allereerste vestiging van Frans Cycle Center op in Moorslede.

 

In de jaren die daarop volgden kende Frans Cycle Center een sterke groei. Toen de winkel te klein werd, en Frans niet verder kon uitbreiden, besloot hij om in december 2006 ook in Rumbeke een vestiging op te richten. Daar werd Frans Cycle Center een nog groter succes en Frans besloot om zich volledig op Rumbeke te focussen en de zaak in Moorslede te sluiten.

 

Meer dan 20 jaar na de oprichting is Frans Cycle Center nog steeds een gevestigde waarde in de Roeselare regio. Vandaag vind je er een voorraad van zo’n 350 fietsen. Met dit uitgebreid gamma van stadsfietsen, elektrische fietsen, koersfietsen, mountainbikes en kinderfietsen is er voor elk wat wils. Naast het grote aanbod staat Frans Cycle Center vooral bekend om de persoonlijke aanpak: met zijn jarenlange ervaring staat Frans u als geen ander bij in de keuze van een nieuwe fiets. Van onze dienst na verkoop maken wij bovendien een erezaak, we herstellen dan ook alle fietsen.

"Heel vriendelijke en bekwame fietshersteller. Altijd bereid tot een praatje en advies"

Google Reviews